Aşk ve Mavi Cemal kimdir? Cüneyt Mete aslen nerelidir?

ask-ve-mavi-cemal-kimdir
Cüneyt Mete
ATV ekranlarında yayınlanan ve reytinglerde üst sıralarda yer almayı başarak Aşk ve Mavi Cemal kimdir? Asıl ismi Cüneyt Mete aslen nerelidir? Oyunculuğu ile herkesin ilgisini çeken Cüneyt Mete izleyenlerden tam not almıştır. Cemal karakteriyle adeta ünlenen dizi oyuncusu Cüneyt Mete’nin biyografisi en çok aranan isim oldu.

CÜNEYT METE KİMDİR?


9 Eylül 1970 senesinde dünyaya gelen başarılı oyuncu Cüneyt Mete aslen İzmir Bornovalıdır. Türk dizi ve sinema oyuncusu olan Mete şu sıralar ATV ekranların yayınlanan ve ilgiyle takip edilen Aşk ve Mavi dizisinde Cemal karakterini canlandırmaktadır

Oyunculuk kariyerine ilk olarak Unutma Beni dizisinde başlayan başarılı oyuncu bu dizide canlandırdığı Kenan karakteriyle hafızalara kazınmıştır.

2007 - 2008 Sanat Kurumu En İyi Erkek Oyuncu Ödülüne sahip olan ve rol aldığı dizilerde göstermiş olduğu olağan üstü performansı ile yapımcıların dikkatini çekmiştir.

Cüneyt Mete gerçek yaşı kaçtır?

Aşk ve Mavi dizisi Cemal karakteri oyuncu Cüneyt Mete’nin gerçek yaşı 36’dır. Kısa zaman içinde geniş bir hayran kitlesine sahip olmayı başaran oyuncu adeta izleyenleri mest etmiştir

Peki Cüneyt Mete hangi dizilernde rol almıştır?

2006 senesinde Köprü dizisinde rol almıştır
2007 senesinde Yeni Evli dizisinde rol almıştır
2007 senesinde Kurtlar Vadisi Terör dizisinde rol almıştır
2008 senesinde Kayıp Prenses dizisinde rol almıştır
2008 senesinde Unut Beni dizsinde rol almıştır
2016 senesinde Aşk ve Mavi dizisinde rol almıştır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder