Sancak kimdir? Aslen nereli ve gerçek yaşı kaç?


sancak-aslen-nerelidir
Yılmaz Erdoğan Sancak
Yağmur şarkısını seslendiren başarılı şarkıcı Sancak kimdir? Söylediği şarkılarla sürekli gündeme gelmeyi başarak Sancak aslen nerelidir? Son dönenmde en çok dinlenen isimler arasında yerini alan ve yıldızı parlayan ünlü sanatçı geniş hayran kitlesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İşte Sancak’ın biyografisi ve özel hayatı

SANCAK KİMDİR?


22 Temmuz 1989 senesinde dünyaya gelen Sancak uzun süre İstanbul Gaziosmanpaşa’da yaşamıştır. Daha sonra 2005 senesinde Çorlu’ya yerleşen başarılı şarkıcı Namık Kemal Üniversitesi Muhasebe bölümünü bitirdi.  Öğrencilik yıllarında Rap ile ilgilenen Sancak ilk albümünü  2008 senesinde Orkestral Çöküntü adlı albümle yayınladı.

Underground ve overground albümleri hazırlayan Sancak 2010 yılında Ultrasonic Productiona dahil oldu.

Peki Sancak aslen nerelidir?

Ölen sevgiliye yazılan bir şarkı adlı müziği ile adeta sosyal medyada en çok konuşulan adam olan Sancak aslen nereli olduğu tam olarak bilinmemesine karşın İstanbul’da doğduğu ve büyüdüğü bilinmektedir.

Sancak gerçek yaşı kaçtır?

Son olarak Yağmur şarkısı ile gündeme gelmeyi başaran ve kısa zamanda dinlenme rekorları kıran Sancak gerçek yaşı 27’dir. Genç yaşına rağmen samimi tavırları ve tarzıyla adeta 7’den 70’e herkesin gönlünü kazanmayı başarmıştır.

Sancak hakkında bilinmeyen en net bilgi ise gerçek ismidir. Sahne ismi sadece  “Sancak” olan başarılı Rapçinin asıl ismi ise Yılmaz Erdoğan Sancak’tır.  Ama hayranları onu her zaman Sancak olarak bilmekte ve bu yönde iletişim kurmaktadır. O da buna alıştığı için sadece “Sancak” ismini kullanmaktadır.

Bu biyografimizde Sancak kimdir? Adlı sorunuza cevap verdik. Başarı rapçi hakkında yeni bilgiler geldikçe biyografi sitemizde güncellenmeye devam edecektir.

2 yorum: