Özgürcan Çevik kimdir? Şevkat Yerimdar Aslen nerelidir?

özgürcan-çevik-gerçek-yaşı-biyografisi
Özgürcan Çevik
Fox TV Şevkat Yerimdar dizisinde rol alan başarılı oyuncu Özgürcan Çevik kimdir? Oyunculuğu ve sempatik tavırları ile herkesi kendine hayran bırakmayı başaran Özgürcan Çevik aslen nerelidir ve gerçek yaşı kaçtır? İşte son dönemde en çok merak edilen dizi oyuncusu olan Çevik'in biyografisi ve özel hayatı


ÖZGÜRCAN ÇEVİK KİMDİR?


24 Ekim 1983 senesinde dünyaya gelen Özgürcan Çevik aslen doğma büyüme Ankaralıdır. Dizi ve sinema oyuncusu olan yakışıklı aktör ayrıca Şevkat Yerimdar karakteri ile tanınmaktadır.

İlkokul eğitimini 1989 senesinde Ahmet Vefik Paşa İlkokulu'nda okuyan Çevik lise eğitimini ise 1994 yılında Ankara Çayyolundaki M.E.V. Özel Köksal Toptan Lisesinda tamamlamıştır.

2004 ile 2009 seneleri arasında Bilkent Üniversitesi M.S.S.F. Tiyatro-Oyunculuk bölümünü başarıl bir şekilde bitirmiş ve mezun olmuştur.

Özgürcan Çevik'in yer aldığı diziler

2008 senesinde Bizim Evin Halleri dizisinde - Avukat Barış karakterini canlandırmıştır
2010 senesinde Türkan dizisinde - Doktor Orhan karakterini canlandırmıştır
2013 senesinde Oldu Teşekkürler dizisinde - Şevkat Yerimdar karakterini canlandırmıştır
2013 senesinde Fatih Harbiye dizisinde - Onur karakterini canlandırmıştır
2014 senesinde Ruhumun Aynası dizisinde - Kemal karakterini canlandırmıştır

Son olarak 2016 senesinde Fox TV ekranlarında yayınlanan Şevkat Yerimdar dizisinde - Şevkat karakterini canlandırmaktadır

Şevkat Yerimdar kimdir?

Ankaralı bir karakter olan Şevkat Yerimdar adaletsizliğe tahammülsüz bir mahalle delikanlısıdır. Özellikle öfke kontrol sorunu ile dikkat çeken Yerimdar çok sinirlidir, çabuk parlar. Balat’ta yumurta dükkanı olan Şevkat Yerimdar. Koyu bir Beşiktaş taraftarıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder