Dr. Ümit Aktaş kimdir? Biyografisi ve doktorluk kariyeri

doktor-ümit-aktaş-kimdir-aslen-nerelidir
Ümit Aktaş
Mutluluk Kürleri kitabının yazar doktor Ümit Aktaş kimdir? Yazdığı kitaplarla ve doktorluk kariyeri ile ön plana çıkmayı başaran Ümit Aktaş’ın gerçek yaşı kaçdır? Mutluluk Kürleri kitabıyla çok satanlar listesinin başında yer alan Aktaş’ın biyografisi büyük merak konusu oldu. İşte Türkiye’nin en iyi doktorları arasına giren Ümit Aktaş’ın biyografisi ve hayatı

DR. ÜMİT AKTAŞ KİMDİR?


21 Kasım 1970 senesinde dünyaya gelen Ümit Aktaş aslen Kırıkkalelidir. Fitoterapi Uzmanı ve Akupunktur Uzmanı olan aktaş ayrıca yazarlık yapmaktadır. Özellikle “Mutluluk Kürleri” adlı kitabı ile çok satanlar listesinin başını çeken Ümit Aktaş Türkiye’nin sayılı doktorlarından biridir. Üniversite eğitimini Osmangazi Üniversitesi, Tıp Fakültesi bölümünde alan ve 1995 senesinde mezun olan Aktaş,  2011 senesinde Yeditepe Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Fitoterapi Yüksek Lisans Programı eğitimini tamamlamıştır.

Uzmanlık alanı nedir?

Fitoterapi Uzmanı ve Akupunktur Uzmanı olan Ümit Aktaş ayrıca Akupunktur Sertifika Eğitim, Akupunktur Tedavisi Uygulama Sertifikası, Ozon Terapi Sertifika Eğitimi alarak portföyünü genişletmeyi başarmıştır.

Sağlık üzerine yazdığı kitaplar

2013 senesinde İlaçsız Yaşam kitabını yazmıştır.
2015 senesinde Bitkisel Kürlerle İlaçsız Yaşam kitabını yazmıştır
2016 senesinde Mutluluk Kürleri kitabı yazmıştır.

Ümit Aktaş yazdığı bu kitaplarla binlerce kişinin ilgisini çekmeyi başarmış ve kendisini geliştirmiştir.

Ümit Aktaş’ın iletişim bilgisi

Doktor Ümit Aktaş’a ulaşmak isteyenler 0 212 230 63 33 adlı telefon numarası ile iletişime geçebilir veya kişisel sorularınızı info [at] umitaktas.com adlı mail adresinden sorabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder